"El que més ha influït en el meu èxit professional ha estat, sens dubte, l'esforç, la perseverança i la constància." Francisco Antonio Peinado és un sevillà de 35 anys que en porta 15 treballant com a dibuixant, animador i director de cinema. Amb el seu primer curtmetratge, El príncipe de las basuras, ha aconseguit ja 14 premis i més de 30 seleccions en altres festivals.
"Aquesta titulació m'ha proporcionat la preparació bàsica pròpia d'uns estudis de rang superior i també m'ha aportat una amplitud de mires..." Amaia Gómez Pérez té 48 anys i és llicenciada en Econòmiques i Ciències Empresarials en la branca d'Economia, especialitat en Economia regional i urbana per la Facultad de Ciencias Económicas y Empresariales de Sarriko (Bilbao).
"El grau en Economia combina matèries que tradicionalment s'havien considerat de ciències, juntament amb altres de lletres..." Juan Pablo Rincón Zapatero és vicedegà de la titulació en Economia de la Universidad Carlos III de Madrid i professor titular del Departament d'Economia de la mateixa universitat.
"En la carrera d'Economia hi ha moltes assignatures que comporten fer pràctiques i treballs per veure com funcionen els models, això ho trobo molt interessant perquè veus la realitat." Laia Maynou Pujolràs és de Santa Coloma de Farners (Girona) i té 21 anys. Actualment, està cursant 4t d'Economia a la Universitat de Girona.
"L'objectiu principal d'aquest cicle és aprendre a utilitzar maquinària de producció, conèixer diversos tipus de soldadura i unions." Pedro Borràs Villalonga és professor des de fa 22 anys a l'IES Pasqual Calbó i Caldés, a Maó (Menorca). Abans de dedicar-se a la docència, va treballar en empreses del sector de la mecànica industrial durant 5 anys.
"Els 2 anys que dura el cicle t'ensenyen a caminar i després tu has d'aprendre a córrer amb l'experiència..." Francisco Álvarez Ortiz va estudiar el cicle formatiu de grau mitjà en Mecanització a l'IES Santiago Apóstol, a Almendralejo, i després va decidir cursar un altre cicle de grau superior en Producció per Mecanització a l'IES Virgen de Gracia, a Puertollano. Actualment, treballa com a tècnic en Procés en línia de mecanització de culates.
La Institució Cultural del CIC et presenta les seves escoles i els serveis que t'ofereix. A les escoles de la ICCIC pots estudiar des dels 3 anys fins més enllà dels 18: educació infantil, primària, secundària, batxillerats, cicles formatius de grau mitjà i de grau superior. També hi pots aprendre idiomes i música.