"Crec que el cicle formatiu de grau mitjà en Cuina m'ha preparat prou, encara que cada cuina és un món." Eric Velilla Aguilar té 20 anys i és de Torrecilla de Alcañiz (Terol), va estudiar el cicle formatiu de grau mitjà en cuina a l'I.E.S Matarraña de Valderrobres (Terol) i actualment treballa en un restaurant de Saragossa.
"M'imaginava que el cicle formatiu de grau mitjà en Cuina seria més simple, però ha estat tot el contrari." Sandra Pons Molina té 19 anys i és de Maó (Menorca), i ha finalitzat fa poc les pràctiques del cicle formatiu de grau mitjà en cuina que estava fent a l' IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, també a Menorca.
"De la meva professió destaco la voluntat de comunicar i l'actitud autocrítica, curiosa i activa." Ferran Auberni té 32 anys i és de Barcelona, va estudiar el cicle formatiu de grau superior en Realització Audiovisual i ara treballa a l'emissora iCat fm de Catalunya Ràdio com a periodista i presentador.
"El nivell del cicle formatiu de grau superior en Dietètica és mig-alt. A més dels continguts conceptuals cal desenvolupar treballs i també les pràctiques." Antonia Masero Hidalgo i Dolores Cuesta Cano són professores del cicle formatiu de grau superior en Dietètica a l'IES Albert Einstein de Sevilla.
"El cicle formatiu de grau superior en Dietètica sí que et prepara per al món laboral, bàsicament per les pràctiques externes." Pilar Luján López és de València i té 24 anys; és Tècnic superior en Dietètica i Nutrició per l'IES Federica Montseny de Burjassot (València) i treballa a la cuina d'un hospital.