El professional de Cuina i Gastronomia
"Crec que el cicle formatiu de grau mitjà en Cuina m'ha preparat prou, encara que cada cuina és un món." Eric Velilla Aguilar té 20 anys i és de Torrecilla de Alcañiz (Terol), va estudiar el cicle formatiu de grau mitjà en cuina a l'I.E.S Matarraña de Valderrobres (Terol) i actualment treballa en un restaurant de Saragossa.
La professora del CFGM en Cuina i Gastronomia
"El treball diari, l'esforç, la disciplina, l'estudi i la creativitat són algunes de les actituds que es valoren en aquest cicle formatiu." Rosa María López Moya és professora del cicle formatiu de grau mitjà en Cuina i Gastronomia a l'I.E. S. Santa María d'Alarcos (Ciudad Real).
L'estudiant del CFGM en Cuina i Gastronomia
"M'imaginava que el cicle formatiu de grau mitjà en Cuina seria més simple, però ha estat tot el contrari." Sandra Pons Molina té 19 anys i és de Maó (Menorca), i ha finalitzat fa poc les pràctiques del cicle formatiu de grau mitjà en cuina que estava fent a l' IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella, també a Menorca.
Ferran Auberni
"De la meva professió destaco la voluntat de comunicar i l'actitud autocrítica, curiosa i activa." Ferran Auberni té 32 anys i és de Barcelona, va estudiar el cicle formatiu de grau superior en Realització Audiovisual i ara treballa a l'emissora iCat fm de Catalunya Ràdio com a periodista i presentador.
El professional de Veterinària
"Crec que la carrera de Veterinària et dóna una base clínica general, però no t'ensenya res sobre gestió d'empreses, ni treball en equip..." Fausto Andrés Fúnez té 55 anys i és d'Aguilar de Anguita (Guadalajara), tot i que viu a Andalusia, on té diverses clíniques veterinàries.
El professor de Veterinària
"La de Veterinària és una carrera interessant, que obre moltes possibilitats i que té un futur brillant." Antonio González Mateos és professor titular de la Universidad de Extremadura des del 2001 i imparteix l'assignatura de Fisiologia animal en la titulació de Veterinària.
L'estudiant de Veterinària
"A Veterinària fem tantes pràctiques, que no tenim temps d'avorrir-nos." Agustín Rosa Sanz té 22 anys i és de Torredonjimeno (Jaén), però estudia 4t de Veterinària a la Universidad de Murcia.
Les professores del CFGS en Dietètica
"El nivell del cicle formatiu de grau superior en Dietètica és mig-alt. A més dels continguts conceptuals cal desenvolupar treballs i també les pràctiques." Antonia Masero Hidalgo i Dolores Cuesta Cano són professores del cicle formatiu de grau superior en Dietètica a l'IES Albert Einstein de Sevilla.
La professional en Dietètica
"El cicle formatiu de grau superior en Dietètica sí que et prepara per al món laboral, bàsicament per les pràctiques externes." Pilar Luján López és de València i té 24 anys; és Tècnic superior en Dietètica i Nutrició per l'IES Federica Montseny de Burjassot (València) i treballa a la cuina d'un hospital.
L'estudiant del CFGS en Dietètica
"Considero que el cicle formatiu de grau superior en Dietètica no és difícil sempre que es faci amb interès." Ana Belén Golán Vázquez està fent les pràctiques del cicle formatiu de grau superior en Dietètica a l'IES Leixa de A Coruña.